Rețetă de scoici arse cu lămâie și vodcă

Rețetă de scoici arse cu lămâie și vodcă
O porție conține 130 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați frunze de tarhon, vodcă, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 122 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Rețetă de scoici cu sparanghel și praz pentru Bebeluși, Scoici Arse Cu Mazăre De Zăpadă Și Rețetă Portocalie, și Scoicile arse cu reteta Saut de fasole Fava.

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Scallops funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Un vin pe care l-ați putea încerca este Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 62 de dolari.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Revista