Rețetă de pește la grătar cu lime-soia

Rețeta de pește la grătar cu lime-soia este o fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 102 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de sirop de arțar, suc de lime, măcinări de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Kebab de friptură de soia cu miere cu sos de lime de coriandru, Tacos De Pește La Grătar Cu Porumb Prăjit Și Rețetă Pepitas, și Porumb la grătar cu rețetă Cayenne, Lime și Cotija.
Instrucțiuni
Pentru a face marinada, combinați toate ingredientele, cu excepția peștelui, într-un castron mic.Aranjați peștele într-un pahar sau un vas nereactiv suficient de mare pentru a ține peștele și marinada.
Se toarnă jumătate de marinată peste pește și se lasă să stea la temperatura camerei timp de 10-45 de minute (în funcție de cât timp aveți.) Preîncălziți grătarul sau broilerul până când este fierbinte. Dacă folosiți grătarul, puneți puțin ulei într-un castron mic și folosiți-l pentru a unge grătarul.
Așezați peștele cu pielea în jos și grătiți aproximativ 3-5 minute pe fiecare parte, în funcție de grosime. Aruncați marinada în care stătea peștele. Gatiti pestele pana incepe sa se descuameze, dar este inca rar in interior.
Se transferă într-un platou de servire și se toarnă marinada rezervată peste fiecare bucată de pește și se acoperă cu o bucată de folie timp de 5 minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.