Rețetă De Paste Cu Creveți, Praz Și Spanac

Rețetă De Paste Cu Creveți, Praz Și Spanac
Rețeta de Paste cu creveți, praz și spanac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $ 4.1 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 682 calorii. 363 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Un amestec de unt, praz, alte paste scurte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Paste cu praz și spanac cu brânză, Paste Cremoase Cu Praz Și Spanac, și Rețetă De Salată De Spanac, Creveți Și Avocado pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateUșor
Gata În18 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Revista