Rețetă De Morcovi Și Sfeclă Coapte Cu Sare
Rețeta de morcovi și sfeclă coapte cu sare este o fără gluten, primal și prietenos cu fodmap garnitură. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 38 calorii. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 29 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, boabe de piper roz, ramuri rozmarin și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Rețetă de cotlet de porc (cu morcovi prăjiți și sfeclă), Rețetă De Salată De Sfeclă La Cuptor Și Orez Brun, și Rețetă De Snapper Roșu Copt Cu Sare pentru rețete similare.