O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 41 calorii. Această rețetă servește 25 și costă 13 cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 24 minute. 584 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare și piper kosher, sare și piper kosher, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Creveți La Cuptor Cu Usturoi, Creveți La Cuptor Cu Usturoi, și Rețetă De Verdeață Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 425 F. Într-un vas de copt, combinați creveții, usturoiul, vinul alb, sarea de linguriță și lingurița pepper.In într-un castron mic, combinați untul, pesmetul și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Sani De Fazan Daca)
1/4 Cană De Grăsime De Porc
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Presărați peste creveți și coaceți până când creveții sunt opaci pe tot parcursul, 15 până la 18 minute.