Dovlecei dulci și roșii uscate la soare
Zucchini murate și roșii uscate la soare este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap farfurie. Această rețetă face 6 porții cu 33 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână, roșii uscate la soare, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este mare. Rețete similare includ Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, Anghinare și paste de roșii uscate la soare, și Dovlecei cu roșii uscate la soare și Feta.
Instrucțiuni
Combinați roșiile și apa clocotită într-un castron mic; lăsați să stea 5 minute.
În timp ce roșiile se înmoaie, aranjați dovleceii într-un coș cu aburi peste apă clocotită. Acoperiți și aburiți 3 minute.
Combinați roșiile, dovleceii, măturica și ingredientele rămase într-un castron mare, aruncând ușor.