Rețetă De Crab Chili

Rețetă De Crab Chili
Reteta reteta Chili Crab este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $5.11 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 647 calorii. Această rețetă servește 1. Un amestec de usturoi, ardei iute, crab dungeness și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma semințele, puteți urma acest fel principal cu Gatiti cartea: Mousse de ciocolata cu seminte de Cardamom ca desert. Funcționează bine ca un fel principal scump pentru Super Bowl. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Chili Crab (crab în sos acru și picant) rețetă, Rețetă De Baie Cu Crab Chili, și Reteta de taitei de Crab (taitei de fasole mung prajiti cu Crab).

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este retrospectiv Wines Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate82
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista