Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 128 calorii. Această rețetă servește 8. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână coaste scurte de vită, zahăr brun, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este remarcabil. Încercați Rețetă De Coaste Scurte De Vită Înăbușită, Kimchi-Rețetă De Coaste Scurte Fierte, și Coaste scurte de carne de vită balsamică suculentă, fragedă, într-o oală pentru rețete similare.
Coaste scurte de vită pot fi împerecheate cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 35 de dolari pe sticlă.