Reuben Pinwheels
Această rețetă face 16 porții cu 83 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de brânză elvețiană, varză murată, aluat de rulou semilună și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Reuben Dip, Fierbinte Reuben Dip, și Fierbinte Reuben Dip.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Desfaceți aluatul pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; separați aluatul în 4 dreptunghiuri, apăsând ușor perforațiile în centrul dreptunghiurilor pentru a sigila.
Strat 1 felie de carne de vită cornată, 1 felie de brânză și 2 linguri de varză murată pe fiecare dreptunghi; presărați fiecare cu 1/8 linguriță de semințe de caras.
Rotiți fiecare dreptunghi, începând cu o margine scurtă, apăsând ferm pentru a elimina buzunarele de aer; strângeți cusătura pentru a sigila. Folosind un cuțit zimțat, tăiați fiecare rolă uniform în 4 felii.
Așezați felii, tăiați părțile în sus, pe tigaie; aplatizați ușor cu mâna.
Coaceți la 375 timp de 14 minute sau până la auriu și ușor umflat. Se răcește pe tigaie 2 minute.