Pieptul la grătar al bunicii din Texas
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul la grătar al bunicii din Texas. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 303 calorii, 36g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați fum lichid, garnisiți: crenguțe de pătrunjel, sos Worcestershire și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare evreiască. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Piept De Vită Texas La Grătar, Piept De Vită La Grătar În Stil Texas, și Afumat, condiment frecat, piept în stil Texas pe toastul Texas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea de la piept la grosimea de 1/8 inch.
Combinați sarea de țelină, pudra de usturoi și sarea de ceapă.
Presărați pieptul uniform cu amestec și frecați bine în carne.
Se amestecă împreună sosul de grătar și următoarele 3 ingrediente până se amestecă.
Periați amestecul de sos de grătar uniform pe piept. Înfășurați pieptul în folie de aluminiu rezistentă; așezați într-o tigaie. Se răcește 8 ore.
Coaceți la 300 timp de 5 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 19
Lăsați să stea 10 minute.
Tăiați pieptul peste Bob în felii subțiri.