Resturi de vacanță: șuncă, fasole și tocană de Kale

Resturi de vacanță: șuncă, fasole și tocană de Kale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați resturile de sărbători: șuncă, fasole și tocană de varză. Această rețetă servește 8 și costă 2,65 USD pe porție. O porție conține 442 calorii, 30g de proteine, și 28G de grăsime. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de frunze de dafin, frunze de varză culese, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este spectaculos. Încercați Turcia Holiday Hash {resturile de vacanță perfecte }, Tocană de fasole, varză și ouă, și Tocană de Kale și fasole albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați fasolea, șunca, bulionul sau apa, ceapa, usturoiul și frunzele de dafin în cuptorul olandez mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
2
Adăugați 1 lingură de sare și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți la mediu scăzut și fierbeți până când fasolea este complet fragedă, aproximativ 45 de minute, adăugând apă după cum este necesar pentru a menține fasolea acoperită în orice moment.. scoateți șunca și puneți-o deoparte. Aruncați ceapa, usturoiul și frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
3
Când șunca este suficient de rece pentru a fi manipulată, tăiați carnea în bucăți mici cu degetele și reveniți la oală cu fasole. Aruncați oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați kale la fasole. Aduceți la foc mic și continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când unele fasole s-au descompus complet, lichidul este redus la o consistență groasă de tocană, iar varza este complet fragedă, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
KaleKale
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
5
Condimentează după gust cu sare suplimentară și piper negru și servește imediat în boluri puțin adânci, stropind cu mult ulei de măsline extravirgin și o stropire de oțet de sherry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Oțet De SherryOțet De Sherry
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Se servește cu pâine crustă prăjită cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
DificultateExpert
Gata În24 hrs
Porții8
Scor De Sănătate100
Revista