Resturi de vacanță: șuncă, fasole și tocană de Kale

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați resturile de sărbători: șuncă, fasole și tocană de varză. Această rețetă servește 8 și costă 2,65 USD pe porție. O porție conține 442 calorii, 30g de proteine, și 28G de grăsime. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de frunze de dafin, frunze de varză culese, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este spectaculos. Încercați Turcia Holiday Hash {resturile de vacanță perfecte }, Tocană de fasole, varză și ouă, și Tocană de Kale și fasole albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați fasolea, șunca, bulionul sau apa, ceapa, usturoiul și frunzele de dafin în cuptorul olandez mare.
Adăugați 1 lingură de sare și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți la mediu scăzut și fierbeți până când fasolea este complet fragedă, aproximativ 45 de minute, adăugând apă după cum este necesar pentru a menține fasolea acoperită în orice moment.. scoateți șunca și puneți-o deoparte. Aruncați ceapa, usturoiul și frunzele de dafin.
Când șunca este suficient de rece pentru a fi manipulată, tăiați carnea în bucăți mici cu degetele și reveniți la oală cu fasole. Aruncați oasele.
Adăugați kale la fasole. Aduceți la foc mic și continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când unele fasole s-au descompus complet, lichidul este redus la o consistență groasă de tocană, iar varza este complet fragedă, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Condimentează după gust cu sare suplimentară și piper negru și servește imediat în boluri puțin adânci, stropind cu mult ulei de măsline extravirgin și o stropire de oțet de sherry.
Se servește cu pâine crustă prăjită cu ulei de măsline.