Reina Pepiada Arepas

Reina Pepiada Arepas
Reina Pepiadan Arepas ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,02 USD pe porție. O porție conține 234 calorii, 13g de proteine, și 18g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de maioneză, ceapă, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Arepa Reina Pepiada (Arepa cu pui mărunțit și Avocado), Arepas în stil venezuelean cu carne de porc trasă (Arepas Rumberas), și Arepas de Yuca (Cassavan Arepas).

Instrucțiuni

1
1 pentru a face umplutura, așezați pieptul de pui și ceapa într-o cratiță medie și adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi cu 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper și aduceți la foc mic peste căldură medie. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți,neacoperit, până când puiul este gătit, aproximativ15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Scoateți puiul din cratițăși lăsați să se răcească complet. Rupeți puiul în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
2 puneți avocado, maioneză și oțetîmpreună într-un castron mediu cu un amestec de imersiune sau o furculiță mare până se omogenizează. Se amestecă coriandru, pătrunjel, jalapeno și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați puiul,ardeiul roșu, ceapa roșie și scallionul și amestecați împreună. Se condimenteazăcu sare și piper. Gustați și adăugați mai mult oțet ladați umpluturii un tang plăcut, dar nu acru. Acoperiși la frigider până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6
3 pentru a face Arepa, amestecați 3 căni de apă călduțăși sarea împreună într-un castron mare pentru a dizolvasare. Adăugați treptat 3 căni de făină de porumb, amestecând cu degetele pentru a dizolva orice bulgări, adăugând suficient pentru a face un aluat moale care își păstrează forma fără a crăpa atunci când este modelat. Puneți aluatul deoparte să se odihnească timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați uleiul și lucrați-l cu mâinile, adăugând făină de porumb sau apă pentru a readuce aluatul la consistența corectă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
4 împărțiți aluatul în 6 porții egale. Formați fiecare într-un disc cu diametrul de 4 inci, cu grosimea de aproximativ 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
9
Transferla o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
10
5 poziționați un raft în centrul cuptorului și preîncălzițicuptorul la 350 de grade F. Ungeți ușor un grătar sau o grătar mare și încălziți la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
6 în loturi, așezați Arepa în tigaie. Gătitpână când partea inferioară este un maro auriu pătat, aproximativ4 minute. Întoarceți și rumeniți cealaltă parte. Returnarepas pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
7 Când toate Arepa sunt rumenite, transferați-ledirect în grătarul cuptorului (fără foaia de copt).
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Coaceți până când suprafețele arepelor s—au format lapiele de mașină-dacă vă bateți degetele pe una, se va simți șisunet ca un tambur. Întoarceți Arepa pe foaia de coptși lăsați să se răcească ușor. Împărțiți fiecare arepa în jumătate și umplețicu amestecul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
14
Se servește cald.
1
** Pentru arepas, trebuie să utilizați făină de porumb gătită (etichetată harina sau harinaprecocida), importată din Venezuela. Făină de porumb americană sau făină de porumb și Mexicanămasa harina nu va funcționa. Cea mai populară marcă de făină de porumb gătită este P. A. N., găsită la piețele Latino sau online la www.amigofoods.com. folosiți numai făină de porumb albă (blanco).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
2
Adaptat din mâncăruri cu diamante de Julie Loria (Lyons Press / 24,9 USD
3
Extrase copyright 2011 de Julie Loria, cu permisiunea Lyons Press
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista