Reformați Cotletele de miel (Cotlete de miel pane cu șuncă)
Cotletele de miel reformate (Cotletele de miel pâine cu șuncă) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 58G de grăsime, și un total de 897 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 10,39 USD pe porție. Această rețetă de la Serious Eats are 12 fani. Mergeți la magazin și ridicați morcovul, pesmetul, pătrunjelul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați Cotlete De Miel Pane,, Cotlet De Miel Pentru Copii Cu Parmezan, și Cotlete De Miel (Sau Cotlete) Cu Usturoi Caramelizat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru sos: topiți untul într-o tigaie medie la foc mediu, adăugați ceapă, șuncă și morcov și gătiți până când ceapa este moale și șunca abia începe să fie crocantă, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați port și oțet și gătiți până se reduc aproape total, aproximativ 2 minute, apoi adăugați stoc, frunze de dafin și cimbru, aduceți la foc mic și reduceți la jumătate, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Port
3
Se amestecă amidonul de porumb cu 2 linguri de apă și se adaugă la sosul fierbinte; odată ce sosul s-a îngroșat, condimentați după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1
Așezați Cotletele de coaste pe o tăietură și, folosind un ciocan, aplatizați ușor fiecare cotlet până când are o grosime de 1/2 inch. Faceți tot posibilul pentru a vă asigura că carnea rămâne atașată de os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
2
Combinați șunca, pătrunjelul și pesmetul pe o farfurie și amestecați cu degetele până se combină bine. Pe farfurii separate, Așezați făina și ouăle bătute. Condimentează făina cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Mustar Preparat, Optional
3
Pâineți fiecare cotlet acoperindu-l mai întâi în făină, apoi cu ou și, în final, cu amestec de pesmet. Repetați cu cotletele rămase și rezervați pe o farfurie separată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1-1/2 Căni De Bere
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
4
Se toarnă 1/4 inch de ulei vegetal într-o tigaie mare și se încălzește la foc mediu până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați miel pâine, asigurându-vă că nu aglomerați tigaia și gătiți până când pâinea se rumeneste, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Se servește cu piure de cartofi și mazăre, trecând sosul de-a lungul lateral.