Reducere de panceta
Reteta Reducere Pancetta se poate face in aproximativ 40 de minute . Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 1,57 USD per porție . O porție conține 242 de calorii , 4 g de proteine și 17 g de grăsimi . Această rețetă de la Allrecipes are 1 fan. Funcționează bine ca sos. Dacă aveți la îndemână bacon pancetta, turmeric măcinat, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu un scor de 26% , acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați roșii umplute în stil caprese cu reducere de balsamic , somon în tigaie cu reducere de portocale și miso și risotto de dovlecei cu pancettan și ulei de salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie la foc mediu. Gatiti si amestecati pancetta in unt topit pana devine crocanta, 7 pana la 10 minute.
Scoateți pancetta cu o lingură cu șuruburi pe o farfurie tapetată cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Amestecați ceapa și usturoiul în picuraturile de pancetta din tigaie; asezoneaza cu sare. Gatiti si amestecati pana ce ceapa este frageda, aproximativ 5 minute. Se amestecă pasta de roșii cu amestecul de ceapă până se omogenizează; asezonați cu oregano, turmeric, pudră de curry, herbes de Provence și piper negru.
Se toarnă vinul Merlot peste amestec și se amestecă; aduceți la fiert complet și gătiți, amestecând des, până când volumul lichidului scade la jumătate, aproximativ 10 minute. Topiți untul rămas în sos; se amestecă.
Turnați amestecul redus într-un blender; adăugați pancetta rezervată și amestecați până la omogenizare.