Red Velvet Whoopie Pies
Red Velvet Whoopie Pies este un fără gluten desert. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 705 calorii, 6g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 9. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați apă, culoare alimentară, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Red Velvet Whoopie Pies, Red Velvet Whoopie Pies, și Red Velvet Whoopie Pies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.tapetați foile de prăjituri cu hârtie pergament de gătit sau pulverizați ușor cu spray de gătit.
Într-un castron mare, bateți ingredientele cookie-urilor cu mixerul electric la viteză mică până la umezire; bateți cu 1 minut mai mult la viteză mare. Aruncați aluatul cu 1/4 cești la 2 inci distanță pe foile de prăjituri.
Coaceți 13 până la 16 minute sau până când este setat (nu coaceți prea mult). Se răcește 2 minute; scoateți din foile de cookie la rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 15 minute.
Într-un castron mare, bateți ingredientele de umplere cu mixerul electric la viteză mare până când sunt ușoare și pufoase. Pentru fiecare plăcintă cu biscuiți sandwich, întindeți aproximativ 1/4 cană de umplutură pe fundul a 1 prăjitură răcită. Se acoperă cu afine, zmeură și al doilea cookie, partea de jos în jos. A se păstra acoperit la frigider.