Red Chile Tacos Cu Coaste Scurte

Red Chile Tacos Cu Coaste Scurte
Red Chile short Rib Tacos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 3,58 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 59G de grăsime, și un total de 791 calorii. Dacă aveți ardei chile din New mexico, coaste scurte de vită, ulei de canolan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza portul ai putea urma acest curs principal cu Cizmar Port ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sos De Chile Roșu Sud-Vest, Tacos de tocană coreeană de vită (alias versiunea mea de tacos cu coaste scurte Kogi BBQ), și Carne De Vită Coaste Scurte Cu Chile Freca.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Se usucă coastele scurte și se condimentează peste tot cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți uleiul de canola într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, rumeniți coastele scurte pe ambele părți, aproximativ 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Scoateți pe o farfurie.
4
Între timp, combinați stocul și ardeii uscați într-o cratiță medie și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute UscatArdei Iute Uscat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Scoateți din căldură și lăsați abrupt, 15 minute.
6
Aruncați toate, cu excepția a 3 linguri de ulei din cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
7
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute; adăugați usturoiul și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
8
Se toarnă vinul roșu și portul și se fierbe, amestecând, până se reduce aproape complet, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
PortPort
9
Adăugați amestecul de cimbru și chile; aduceți la foc mic și întoarceți coastele scurte în oală. Acoperiți, transferați la cuptor și gătiți până când carnea este fragedă, aproximativ 2 ore, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Scoateți coastele scurte într-un castron; tăiați carnea din os. Se strecoară lichidul de gătit într-o ceașcă de degresare și se toarnă excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Se toarnă lichidul rămas într-o tigaie și se aduce la fierbere. Se Reduce la foc mic și se gătește, amestecând ocazional, până se îngroașă, 10 până la 15 minute; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Adăugați carnea și aruncați pentru a acoperi. Umpleți cojile de taco cu carnea; deasupra cu cilantro, sos Queso, ceapă murată și gust de Chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă MuratăCeapă Murată
DuzinăDuzină
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
13
Topiți 1 lingură de unt într-o cratiță la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
14
Bateti in 1 lingura faina; gatiti 1 minut. Bateți încet în 1 1/4 căni de lapte integral încălzit; gatiti, amestecand, pana se ingroasa, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Lapte Integral Sau Smântână1 Cană Lapte Integral Sau Smântână
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
15
Se ia de pe foc și se amestecă 3 căni Monterey Jack ras și 1/4 cană parmezan ras; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
16
Serviți cald.
17
Aduceți 3/4 cană suc de lămâie, 1/4 cană fiecare oțet de vin roșu și zahăr și 1 lingură sare la fiert într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
18
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească, 5 minute. Aruncați cu 1 ceapă roșie feliată subțire într-un bol; acoperiți și răciți cel puțin 4 ore, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
19
Se fierb 2 ardei poblano până se carbonizează pe toate părțile; se transferă într-un bol, se acoperă și se lasă deoparte, 10 minute. Peel, semințe și zaruri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
20
Combinați cu 4 ardei piquillo tăiați cubulețe, 1 lingură de miere, 2 linguri de ulei de canola, sucul de 1 tei, 1/4 cană de coriandru tocat și sare și piper într-un bol; lăsați să stea cel puțin 15 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper PiquilloPiper Piquillo
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
21
Fotografie realizată de Andrew MCcaul

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Merlot-ul regizorului. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate23
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista