Red Chile Tacos Cu Coaste Scurte

Red Chile Tacos Cu Coaste Scurte
Red Chile short Rib Tacos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 3,58 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 59G de grăsime, și un total de 791 calorii. Dacă aveți ardei chile din New mexico, coaste scurte de vită, ulei de canolan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza portul ai putea urma acest curs principal cu Cizmar Port ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sos De Chile Roșu Sud-Vest, Tacos de tocană coreeană de vită (alias versiunea mea de tacos cu coaste scurte Kogi BBQ), și Carne De Vită Coaste Scurte Cu Chile Freca.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Se usucă coastele scurte și se condimentează peste tot cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea AlbăPraz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți uleiul de canola într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, rumeniți coastele scurte pe ambele părți, aproximativ 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat GrosierArdei Chipotle, Tocat Grosier
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea AlbăPraz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Scoateți pe o farfurie.
4
Între timp, combinați stocul și ardeii uscați într-o cratiță medie și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute UscatArdei Iute Uscat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Scoateți din căldură și lăsați abrupt, 15 minute.
6
Aruncați toate, cu excepția a 3 linguri de ulei din cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
7
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute; adăugați usturoiul și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Se toarnă vinul roșu și portul și se fierbe, amestecând, până se reduce aproape complet, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
PortPort
9
Adăugați amestecul de cimbru și chile; aduceți la foc mic și întoarceți coastele scurte în oală. Acoperiți, transferați la cuptor și gătiți până când carnea este fragedă, aproximativ 2 ore, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea AlbăPraz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Scoateți coastele scurte într-un castron; tăiați carnea din os. Se strecoară lichidul de gătit într-o ceașcă de degresare și se toarnă excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea AlbăPraz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Se toarnă lichidul rămas într-o tigaie și se aduce la fierbere. Se Reduce la foc mic și se gătește, amestecând ocazional, până se îngroașă, 10 până la 15 minute; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Adăugați carnea și aruncați pentru a acoperi. Umpleți cojile de taco cu carnea; deasupra cu cilantro, sos Queso, ceapă murată și gust de Chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă MuratăCeapă Murată
DuzinăDuzină
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
13
Topiți 1 lingură de unt într-o cratiță la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
14
Bateti in 1 lingura faina; gatiti 1 minut. Bateți încet în 1 1/4 căni de lapte integral încălzit; gatiti, amestecand, pana se ingroasa, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Lapte Integral Sau Smântână1 Cană Lapte Integral Sau Smântână
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
15
Se ia de pe foc și se amestecă 3 căni Monterey Jack ras și 1/4 cană parmezan ras; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
16
Serviți cald.
17
Aduceți 3/4 cană suc de lămâie, 1/4 cană fiecare oțet de vin roșu și zahăr și 1 lingură sare la fiert într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
18
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească, 5 minute. Aruncați cu 1 ceapă roșie feliată subțire într-un bol; acoperiți și răciți cel puțin 4 ore, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
19
Se fierb 2 ardei poblano până se carbonizează pe toate părțile; se transferă într-un bol, se acoperă și se lasă deoparte, 10 minute. Peel, semințe și zaruri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
20
Combinați cu 4 ardei piquillo tăiați cubulețe, 1 lingură de miere, 2 linguri de ulei de canola, sucul de 1 tei, 1/4 cană de coriandru tocat și sare și piper într-un bol; lăsați să stea cel puțin 15 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper PiquilloPiper Piquillo
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ardei Chipotle, Tocat GrosierArdei Chipotle, Tocat Grosier
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
21
Fotografie realizată de Andrew MCcaul

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Merlot-ul regizorului. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate23
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista