Recoltați Cheesecake cu mere
Harvest Apple Cheesecake este un desert care servește 16. Pentru 1,18 USD per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 390 de calorii , 6 g de proteine și 28 g de grăsimi . 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Dacă aveți la îndemână unt, mere tartă, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 14% . Acest scor este destul de prost. Rețete similare includ Harvest Apple Cheesecake , Harvest Pumpkin Cheesecake și Apple Harvest Bread .
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați firimiturile de biscuiți și zahărul; se amestecă cu untul. Apăsați pe partea de jos și 1-1/2-in. sus pe părțile laterale ale unui 9-in uns. tigaie cu arc.
Se coace la 325° timp de 10 minute. Se răcește pe un grătar. Într-un castron, bate crema de brânză și 1 cană de zahăr până se omogenizează.
Adăugați ouăle; bateți la viteză mică până se combină.
Adăugați sucul de lămâie, 3 lingurițe de scorțișoară și vanilie; bate doar până se omogenizează. Într-un castron, amestecați merele cu zahărul rămas și scorțișoara. Aranjați merele peste crustă.
Așezați 1 linguriță de umplutură cremă de brânză fiecare în trei boluri; nuanță unul roșu, unul verde și unul portocaliu (amestecând roșu și galben).
Întindeți umplutura rămasă peste mere.
Puneți fiecare culoare de umplutură într-o pungă separată de patiserie sau de plastic; tăiați o gaură mică în colțul pungii. Pune o frunză de fiecare culoare în centrul cheesecake-ului.
Coaceți la 325° timp de 60-65 de minute sau până când centrul este aproape fixat. Se răcește pe un grătar timp de 10 minute. Treceți cu grijă un cuțit pe marginea tigaii pentru a se slăbi; se răcește încă 1 oră. Dați la frigider peste noapte.
Scoateți părțile laterale ale tigaii. A se păstra la frigider.
Vin recomandat: Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes
Cheesecake poate fi asociat cu Late Harvest Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Rieslingul Chateau Chantal Late Harvest, cu o evaluare de 4,5 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Chateau Chantal Late Harvest Riesling]()
Chateau Chantal Late Harvest Riesling