Recolta de carne de porc, cartofi dulci și orez este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 393 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Mergeți la magazin și ridicați fasole, cartofi dulci, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma siropul de arțar, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Mic Dejun Chia Cu Vanilie-Migdale ca desert. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Recoltați carne de porc, cartofi dulci și orez, Carne de porc aburită cu pudră picantă de orez și cartofi dulci, și Recolta Friptură Cu Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 de metri pătrați F. Pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
În tigaie antiaderentă de 10 inci, gătiți carnea de porc și ceapa la foc mediu-mare 5 minute, amestecând ocazional, până când carnea de porc nu mai este roz în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
În vasul de copt, amestecați amestecul de porc și toate ingredientele rămase. Acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Creveți Sotați
4
Coaceți 1 oră sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper