Rață prăjită lent cu sos de măsline și Confit de usturoi-fenicul

Rață prăjită lent cu sos de măsline și Confit de usturoi-fenicul
Rață prăjită lent cu sos de măsline și Confit de usturoi-fenicul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 85 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Un amestec de piper, coajă de lămâie, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Confit De Rață Braconat Cu Ulei De Măsline, Paste cu porumb, roșii gătite lent și Confit de usturoi, și Fenicul Fiert Cu Ulei De Măsline Și Usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 500 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Condimentați fiecare rață în interior și în exterior cu sare și piper. Folosind cuțit, frigărui sau furculiță ascuțită, înțepați pielea fiecărei păsări de peste 20 până la 30 de ori, având grijă să nu lăsați cuțitul să străpungă carnea (este util să țineți cuțitul aproape paralel cu rața și apoi să-l glisați). Umpleți fiecare cavitate cu 1 gât; 1/2 de cimbru și usturoi; 8 jumătăți de șalotă; și 1/4 de fenicul. Folosind sfoară de bucătărie, legați picioarele lejer între ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
FeniculFenicul
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
FrigaruiFrigarui
CuțitCuțit
3
Transferați rațele, cu pieptul în sus, în raft, așezate într-o tigaie mare de prăjire. Acoperiți ușor cu folie și prăjiți 15 minute. Reduceți căldura la 300 F și continuați să prăjiți, ungând la fiecare 30 de minute și degresând grăsimea din sucurile de tigaie ocazional, 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RațăRață
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Scoateți folia din rațe. Amestecați feniculul rămas în sucurile de tigaie și prăjiți încă 30 de minute. Amestecați măslinele în sucuri de tigaie și prăjiți până când pielea de rață este aurie închisă și crocantă, iar carnea este fragedă, cu aproximativ 30 de minute mai mult (timp total de prăjire: aproximativ 4 1/4 ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
MăslineMăsline
Rață întreagăRață întreagă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
5
Transferați rațele pe placa de tăiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RațăRață
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Scoateți raftul din tigaia de prăjire. Cu lingura cu fante, scoateți feniculul și măslinele din sucurile de tigaie și puneți-le în blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
MăslineMăsline
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Se toarnă sucuri de tigaie în măsură de sticlă de 1 litru. Degresați grăsimea deasupra și rezervați pentru o altă utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați sucuri la fenicul și măsline în blender, apoi adăugați coaja de lămâie și sucul. Pur și simplu până la neted. Gustați și adăugați sare și piper și suc suplimentar de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
FeniculFenicul
MăslineMăsline
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Îndepărtați legumele confitate din cavități și sculptați rațele. Aranjați carnea și legumele pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
RațăRață
CarneCarne
10
Se ornează cu frunze de fenicul tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
11
Serviți sosul alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista