Rață L ' Orange cu ierburi Pommes Frites

Rață L ' Orange cu ierburi Pommes Frites
Duck L ' Orange cu Frites Pommes cu ierburi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Pentru $16.19 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1015 calorii, 56G de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 2. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, pătrunjel, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Rață L ' Orange cu ierburi Pommes Frites, Pommes Frites Cu Două Sosuri De Scufundare, și Curry Condimentat Pommes Frites + Castravete Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare de sote, încălziți 2 linguri de ulei de canola până începe să fumeze. Condimentați sânii de rață cu sare și piper și așezați-i cu grijă în tigaia fierbinte. Reduceți focul la mediu și gătiți aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Ulei De CanolaUlei De Canola
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scoateți rața din tigaie și adăugați uleiul rămas, apoi adăugați ghimbirul, șalota și usturoiul. Gatiti, pana cand usturoiul se rumeneste si apoi degelati tigaia cu lichiorul cu aroma de portocala. Fierbeți până când alcoolul este în mare parte gătit. Se amestecă coaja de portocală, sucul de portocale, bulionul de pui și sosul dulce de soia. Fierbeți până când este gătit și este frumos și gros. Întoarceți pieptul de rață în tigaie și aruncați-l pentru a acoperi. Continuați să aruncați până când rața este complet glazurată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kecap ManisKecap Manis
Stoc De PuiStoc De Pui
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Piept De RațăPiept De Rață
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
LichiorLichior
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
PortocaliuPortocaliu
Rață întreagăRață întreagă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Serviți rața cu pomii cu ierburi pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Rață întreagăRață întreagă
4
Stropiți cu orice sucuri rămase în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Într-o cratiță mare cu fund greu, turnați suficient ulei pentru a umple tigaia aproximativ o treime din drum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
6
Se încălzește la foc mediu până când un termometru de prăjire introdus în ulei ajunge la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
7
Cu un cuțit sau mandolină, tăiați cartofii în bețișoare foarte subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
8
Așezați cartofii într-un castron și treceți apă rece în vas până când apa din vas curge limpede. (Încercați să scoateți tot amidonul din cartofi, astfel încât să fie foarte crocanți.) Când amidonul este afară, scurgeți cartofii și așezați-i pe un prosop de bucătărie uscat pentru a se usca. Lucrând în loturi mici, adăugați cartofii în uleiul fierbinte și gătiți timp de aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
AmidonAmidon
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
BolBol
9
Scoateți cartofii și lăsați cartofii prăjiți să se scurgă pe un prosop de hârtie. Aduceți uleiul înapoi până la 350 de grade F, apoi adăugați cartofii înapoi în ulei. Gatiti pana se dezvolta o culoare aurie frumoasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
10
Scurgeți cartofii pe un prosop de hârtie și aruncați cu sare și ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
IerburiIerburi
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate56
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista