Rață L ' Orange cu ierburi Pommes Frites

Duck L ' Orange cu Frites Pommes cu ierburi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Pentru $16.19 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1015 calorii, 56G de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 2. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, pătrunjel, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Rață L ' Orange cu ierburi Pommes Frites, Pommes Frites Cu Două Sosuri De Scufundare, și Curry Condimentat Pommes Frites + Castravete Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare de sote, încălziți 2 linguri de ulei de canola până începe să fumeze. Condimentați sânii de rață cu sare și piper și așezați-i cu grijă în tigaia fierbinte. Reduceți focul la mediu și gătiți aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Scoateți rața din tigaie și adăugați uleiul rămas, apoi adăugați ghimbirul, șalota și usturoiul. Gatiti, pana cand usturoiul se rumeneste si apoi degelati tigaia cu lichiorul cu aroma de portocala. Fierbeți până când alcoolul este în mare parte gătit. Se amestecă coaja de portocală, sucul de portocale, bulionul de pui și sosul dulce de soia. Fierbeți până când este gătit și este frumos și gros. Întoarceți pieptul de rață în tigaie și aruncați-l pentru a acoperi. Continuați să aruncați până când rața este complet glazurată.
Serviți rața cu pomii cu ierburi pe lateral.
Stropiți cu orice sucuri rămase în tigaie.
Într-o cratiță mare cu fund greu, turnați suficient ulei pentru a umple tigaia aproximativ o treime din drum.
Se încălzește la foc mediu până când un termometru de prăjire introdus în ulei ajunge la 350 de grade F.
Cu un cuțit sau mandolină, tăiați cartofii în bețișoare foarte subțiri.
Așezați cartofii într-un castron și treceți apă rece în vas până când apa din vas curge limpede. (Încercați să scoateți tot amidonul din cartofi, astfel încât să fie foarte crocanți.) Când amidonul este afară, scurgeți cartofii și așezați-i pe un prosop de bucătărie uscat pentru a se usca. Lucrând în loturi mici, adăugați cartofii în uleiul fierbinte și gătiți timp de aproximativ 1 minut.
Scoateți cartofii și lăsați cartofii prăjiți să se scurgă pe un prosop de hârtie. Aduceți uleiul înapoi până la 350 de grade F, apoi adăugați cartofii înapoi în ulei. Gatiti pana se dezvolta o culoare aurie frumoasa.
Scurgeți cartofii pe un prosop de hârtie și aruncați cu sare și ierburi.