Rață glazurată cu muștar de miere

Rață glazurată cu muștar de miere
Miere-muștar glazurat rață este un fără gluten și fără lactate garnitură. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 642 calorii, 11g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. 55 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de rață, muștar dijon, miere limpede și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Crockpot Miere Și Caise Glazurate Rață, Rață glazurată cu miere cu varză Savoy, și Miere la grătar și piept de rață glazurat cu Chile pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cu aproximativ o oră înainte de gătit, scoateți rața din frigider pentru a ajunge la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
2
Încălziți cuptorul la 140C / 120C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire
3
Scoateți și aruncați orice bucăți mari de grăsime din interiorul raței, apoi frecați-o peste tot cu puțină sare, ulei și pudră de cinci condimente. Așezați rața într-o formă de prăjire, apoi prăjiți timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
4
Pentru glazură, amestecați mierea, soia, Sherry și muștarul într-un castron. Când rața a avut timpul, scoateți-o din cuptor, turnați orice grăsime din staniu și ungeți generos cu glazura. Rotiți cuptorul până la 190C/170C ventilator / gaz 5 și prăjiți rața încă 20 de minute până când este lipicioasă și bronzată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire
5
Scoateți rața într-un vas curat pentru a prinde sucurile și lăsați-o să se odihnească cel puțin 20 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
6
Pentru a face un sos simplu, turnați sucurile din cositorul de prăjire într-un ulcior sau castron și lăsați să se așeze. Folosiți o oală pentru a îndepărta grăsimea din sucuri, apoi răsturnați sucurile înapoi în cratiță și reîncălziți pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
PolonicPolonic
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții2
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista