Rață frecată cu ierburi cu sos de cireșe și salvie

Rață frecată cu ierburi cu sos de cireșe și salvie
Rața frecată cu ierburi cu sos de cireșe și salvie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $11.84 pe portie. O porție conține 5844 calorii, 164g de proteine, și 562g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ceapă, vin plin de corp, frunze de rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Rață frecată cu ierburi cu sos de cireșe și salvie, Piept de rață dulce-tartă cu sos proaspăt de cireșe, și Sage-filete de porc frecate cu unt de salvie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Herb freca. Dacă utilizați frunze de dafin proaspete, scoateți venele centrale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete De DafinFrunze Proaspete De Dafin
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
2
Combinați toate ingredientele pentru frecarea plantelor într-o moară de condimente sau blender și macinați-le într-o pastă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Marinarea rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
4
Tăiați rațele îndepărtând cele 2 picioare și cei 2 sâni dezosați (cu piele) de la fiecare pasăre. Rezervați gâturile și carcasele. Scorați pielea pe sâni desenând un cuțit foarte ascuțit pe piele într-un model diagonal încrucișat, 4 sau 5 linii în fiecare direcție. Aveți grijă să tăiați numai în piele și nu în carne. Acest lucru ajută la redarea rapidă a grăsimii atunci când sânii sunt fierți. Frecați sânii și picioarele de rață cu pasta de plante cât mai uniform posibil, frecând unele în interiorul tăieturilor marcate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
RațăRață
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
5
Puneți-le într-un castron mediu, acoperiți și lăsați să se marineze la frigider cel puțin 3 ore sau până la 24 de ore.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
7
Tăiați aripile de pe carcasele de rață, îndepărtați cât mai multă piele și grăsime se desprinde ușor și tăiați carcasele în jumătate (le puteți îndoi până se rup, apoi tăiați între oase sau folosiți un satâr). Acum ar trebui să aveți 4 aripi, 4 bucăți de carcasă și 2 gâturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
CleaverCleaver
8
Încălziți uleiul într - o oală mare (6 până la 8 litri) cu fund greu la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați aceste 10 bucăți în oală și rumeniți-le timp de 10 până la 12 minute, rotind o dată sau de două ori. Acest pas este important pentru construirea aromei în stoc, dar nu toate suprafețele trebuie să fie uniform maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Se toarnă grăsimea care s-a acumulat în tigaie, apoi se toarnă suficientă apă rece pentru a acoperi abia oasele. Aduceți stocul la fierbere, dați focul la foarte scăzut și îndepărtați orice grăsime sau spumă care se ridică la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați ceapa, morcovul, țelina, cimbru și frunzele de dafin și fierbeți ușor neacoperite timp de 2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
CimbruCimbru
12
Sos. Strecurați stocul, aruncați oasele și readuceți stocul în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Adăugați vinul, șalota și cireșele. Se fierbe sosul până se îngroașă și se reduce la aproximativ 2 căni, 45 până la 60 de minute. (Sosul poate fi făcut cu o zi înainte și refrigerat până la 2 zile.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
SosSos
VinVin
14
Prăjirea picioarelor. Preîncălziți cuptorul la 425 F. cu aproximativ 45 de minute înainte de servire, încălziți o tigaie mare (de 10 până la 12 inci) rezistentă la cuptor (fonta funcționează bine) la foc mediu - mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
15
Se toarnă un film de ulei vegetal și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
16
Adăugați picioarele de rață cu pielea în jos și gătiți până când partea pielii se rumeneste, 4 până la 5 minute. Fără a întoarce picioarele, puneți tigaia în cuptor și prăjiți timp de 10 minute. Întoarceți picioarele de rață și continuați să prăjiți până când pielea este foarte maro și crocantă, iar carnea este fragedă când este străpunsă cu o furculiță, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
17
Scoateți-le din cuptor și lăsați-le să se odihnească pe o farfurie într-un loc cald.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
18
Saut a crescut sânii. Când picioarele au fost la cuptor timp de 20 de minute, începeți să gătiți sânii.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
19
Se toarnă o peliculă subțire de ulei într-o altă tigaie mare (12 inci) și se încălzește la foc mediu până la fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
20
Adăugați pieptul de rață cu pielea în jos, reduceți focul la mediu-mic și lăsați să gătească încet și netulburat. După 5 minute, aproximativ 1/2 inch de grăsime va fi redat în tigaie, ceea ce va ajuta la redarea grăsimii rămase de sub piele. Continuați să gătiți sânii până când pielea este foarte maro și crocantă, încă 5 până la 10 minute. Dacă grăsimea topită se ridică deasupra nivelului pielii și carnea de rață începe să fie scufundată, turnați o parte din ea într-un castron mic. Acest lucru va împiedica carnea de sân să se gătească prea mult înainte ca pielea să fie crocantă. Când pielea este crocantă, dar nu este înnegrită, întoarceți sânii și gătiți doar 1 minut pentru rare sau 2 până la 5 minute pentru mediu-rar până la mediu. Carnea ar trebui să se simtă fermă, dar încă elastică, iar un termometru cu citire instantanee introdus orizontal în sân ar trebui să înregistreze 120 de ani de la 125 de ani de la 130 de ani de la 135 de ani de la mediu la mediu. Temperatura va continua să crească în jurul valorii de 10 pe măsură ce se odihnesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Rață întreagăRață întreagă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
BolBol
TigaieTigaie
21
Transferați-le pe farfurie cu picioarele și lăsați-le să stea pe spatele aragazului timp de 4 până la 5 minute înainte de a sculpta.
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
22
Finisare. Aduceți sosul la foc mic și amestecați Salvia tocată, cimbru și oțet balsamic. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar. Aranjați picioarele de rață pe un platou încălzit sau farfurii individuale. Folosind un cuțit subțire ascuțit, tăiați sânii pe o diagonală de 3/8 inch grosime și aranjați feliile într-o formă de evantai sprijinită de picioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Sare și PiperSare și Piper
Picior De RațăPicior De Rață
SosSos
CimbruCimbru
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
23
Se toarnă sosul peste și în jurul raței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Rață întreagăRață întreagă
24
Asemănătoare stafidelor uriașe, soiurile dulci și acre de cireșe uscate din Valea Yakima din Washington sunt ingrediente interesante și relativ noi. Cireșele dulci uscate au o aromă asemănătoare prunelor, dar cireșele tarte (acre sau plăcinte), care sunt de obicei procesate cu zahăr, au o aromă strălucitoare. Când se fierbe cu vin și stoc de rață, fac un sos echilibrat, savuros și plin de aromă, care joacă frumos pe rața crocantă frecată cu citrice din această rețetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe UscateCireșe Uscate
CireșeCireșe
StafideStafide
SosSos
StocStoc
ZahărZahăr
Rață întreagăRață întreagă
VinVin
25
Cartea de bucate Herbfarm de Jerry Traunfeld. Retipărit cu permisiunea Scribner, o divizie a Simon & Schuster, Inc.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Revista