Rață cu măsline verzi Picholine

Rață cu măsline verzi Picholine
Rața cu măsline verzi Picholine este o fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. O porție conține 686 calorii, 51G de proteine, și 46G de grăsime. Pentru $2.76 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de slănină, cimbru, măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Măsline Picholine Marinate, Picioare de rață fierte cu praz și măsline verzi, și Picioare de rață frecate cu condimente fierte cu măsline verzi și morcovi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cu o seară înainte de a planifica să serviți acest fel de mâncare, așezați un suport în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Condimentează rața cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Rață întreagăRață întreagă
3
Încălziți uleiul de măsline într-o oală medie din fontă sau cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Adăugați picioarele de rață și căutați până se rumenesc pe toate părțile, 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
5
Transferați rața pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
6
Se toarnă excesul de grăsime din oală. Întoarceți rața în oală împreună cu slănina și gătiți, amestecând, la foc mediu-mare timp de 5 până la 6 minute. Scoateți orice grăsime din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Adăugați morcovii, ceapa, napii, măslinele, cimbru și frunza de dafin și turnați în stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
MorcovMorcov
NapNap
MăslineMăsline
CeapăCeapă
StocStoc
CimbruCimbru
8
Transferați oala la cuptor și fierbeți, acoperită, timp de 2 ore, până când rața este fragedă. Se răcește peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Scoateți stratul de grăsime din partea superioară a sosului și încălziți rața la cuptor timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți crenguțele de cimbru și frunza de dafin și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Frunze De DafinFrunze De Dafin
12
articol var
13
Type_27_data = {};
14
articol
15
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Revista