Ravioli fără probleme și coacere cu brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ravioli și brânză fără probleme. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 477 calorii. Această rețetă servește 5. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați brânză mozzarella, busuioc, ravioli cu brânză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați De Ce Să Faci Desert? Încercați Acest Cheesecake Fără Coacere, Lasagna fără probleme, și Fantezie Tam-Tam-Free Torte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Combinați primele 4 ingrediente în vasul de copt de 13x9 inci pulverizat cu spray de gătit.
Adăugați ravioli; se amestecă pentru a acoperi. Acoperă.
Coaceți 50 min. sau până când ravioli este fraged.
Se acoperă cu brânză; lasa sa stea 5 min. sau până se topește.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Ravioli. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto