Ravioli De Spanac Cu Sos De Roșii

Ravioli De Spanac Cu Sos De Roșii
Ravioli spanac cu sos de rosii ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 664 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,84 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de roșii conservate, ulei de măsline, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Ravioli prăjiți cu spanac și sos de roșii, Spanac și Ravioli Swiss Chard Nudi peste sos simplu de roșii, și Swiss Chard și spanac Ravioli Nudi în sos de roșii simplu din ' legumele glorioase din Italia.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare de apă la fierbere. Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați salamul și usturoiul și gătiți, aproximativ 1 minut. Zdrobiți roșiile în tigaie cu mâinile și gătiți până se usucă ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Varză Proaspătă MărunțităVarză Proaspătă Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați sucul de roșii rezervat, busuiocul, zahărul și sarea și piperul după gust. Creșteți căldura la mare și gătiți până când sosul se îngroașă, aproximativ 5 minute. Se amestecă 3/4 cană de apă și se reduce focul la mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
(recomandat: Sacramento)(recomandat: Sacramento)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
4
Lăsați să fiarbă în timp ce gătiți ravioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
5
Adăugați sare în apa clocotită, apoi adăugați ravioli și gătiți pe măsură ce eticheta direcționează; scurgeți. Împărțiți ravioli printre boluri puțin adânci, lingurați sosul deasupra și presărați brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Garnisiți cu mai mult busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
7
Fotografie de Antonis Achilleos

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Ravioli în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 57 de dolari.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Roșu rubiniu intens. Puternic și bogat cu note picante și balsamice urmate de arome de fructe de pădure roșii. Taninurile fine și elegante încântă Palatul anunțând un postgust plăcut și lung.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Revista