Ravioli De Pui Cu Brânză Ușoară
Ravioli ușor de pui Cheesy ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 324 calorii, 14g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,44 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Cap la magazin și ridica ambalaje wonton, crema de branza, patru sos de paste brânză, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Ravioli Ușor Brânzos, Ușor Cheesy Musculos Ravioli, și Ușor Cheesy Ravioli Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Pentru umplere, într-un bol mediu de amestecare amestecați puiul sau curcanul, crema de brânză și morcovul.
Așezați aproximativ 1 lingură de umplutură în centrul fiecărui înveliș.
Periați marginile cu apă. Îndoiți 1 colț în colțul opus, formând un triunghi. Pentru a sigila, apăsați marginile împreună sau folosiți o roată de patiserie. Gatiti 2 portii de ravioli imediat si congelati ravioli ramasi conform indicatiilor.
Pentru a mânca două: se prepară Classico sos de Paste Patru Brânză. Între timp, într-un cuptor olandez aduceți o cantitate mare de apă și 1 lingură de ulei de gătit la fierbere. Aruncați 2 porții de ravioli în apa clocotită. Reduceți căldura. Se fierbe, neacoperit, timp de 3 până la 4 minute sau până când nu rămâne roz în pui sau curcan; îndepărtați cu o lingură pliată.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Spoon Classico sos de Paste cu patru brânză în Centrul 2 plăci individuale. Aranjați ravioli gătite deasupra sosului. Dacă doriți, garnisiți cu busuioc proaspăt.
Așezați 2 porții de ravioli într-un recipient congelator. Sigilați, etichetați și congelați recipientul timp de până la 3 luni. Pentru a servi, se prepară Classico sos de Paste Patru Brânză de patru ori conform indicațiilor. Între timp, într-un cuptor olandez aduceți o cantitate mare de apă și 1 lingură de ulei de gătit la fierbere. Aruncați ravioli congelați în apa clocotită. Reduceți căldura. Se fierbe, neacoperit, timp de 5 până la 6 minute sau până când nu rămâne roz în pui sau curcan; îndepărtați cu o lingură pliată.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Puneți sosul de paste în centrul a 2 farfurii individuale. Aranjați ravioli gătite deasupra sosului de paste. Dacă doriți, garnisiți cu busuioc proaspăt.