Ravioli de mazăre verde în bulion de lămâie
Ravioli de mazăre verde în bulion de lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 186 calorii, 9g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 77 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de ambalaje won ton, pătrunjel și mazăre, bulion de pui qt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Încercați Ravioli de dovleac cu bulion, Bulion Leeky Cu Ravioli, și Ravioli de Crab în bulion de ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Forțați mazărea prin discul fin al unei mori alimentare într-un castron pentru a îndepărta pielea.
Gatiti ceapa in ulei intr-o tigaie mica la foc moderat, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Se ia de pe foc și se amestecă în mazăre pur și simplu cu brânză și firimituri. Condimentați umplutura cu sare și piper.
Puneți un înveliș de 1 tonă câștigată pe o suprafață ușor făinată, păstrând învelișurile rămase acoperite cu folie de plastic și umpleți o linguriță de umplutură în centru. Umeziți ușor marginile ambalajului cu vârful degetului înmuiat în apă și pliați pentru a forma un triunghi, apăsând în jos în jurul umpluturii pentru a forța aerul să iasă și apăsând ferm marginile pentru a sigila. Umeziți 1 capăt al laturii lungi a triunghiului și pliați capătul opus, creând o formă mică de pălărie, apoi prindeți capetele împreună pentru a sigila.
Transferați pe un prosop de bucătărie uscat și faceți încă 17 ravioli în același mod.
Combinați bulionul, usturoiul, coaja și sarea și piperul după gust într-o cratiță și aduceți la foc mic. Gatiti ravioli intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana la al dente, 2 pana la 3 minute, apoi scurgeti.
Împărțiți ravioli între farfurii de supă (câte 3) și bulion de oală peste ele, aruncând usturoiul.
* Ravioli pot fi făcute, dar nu fierte, cu 1 zi înainte și refrigerate, acoperite, într-o tigaie căptușită cu un prosop de bucătărie uscat.