Ravioli de mazăre verde în bulion de lămâie

Ravioli de mazăre verde în bulion de lămâie
Ravioli de mazăre verde în bulion de lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 186 calorii, 9g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 77 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de ambalaje won ton, pătrunjel și mazăre, bulion de pui qt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Încercați Ravioli de dovleac cu bulion, Bulion Leeky Cu Ravioli, și Ravioli de Crab în bulion de ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Forțați mazărea prin discul fin al unei mori alimentare într-un castron pentru a îndepărta pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Gatiti ceapa in ulei intr-o tigaie mica la foc moderat, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se ia de pe foc și se amestecă în mazăre pur și simplu cu brânză și firimituri. Condimentați umplutura cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BrânzăBrânză
1
Puneți un înveliș de 1 tonă câștigată pe o suprafață ușor făinată, păstrând învelișurile rămase acoperite cu folie de plastic și umpleți o linguriță de umplutură în centru. Umeziți ușor marginile ambalajului cu vârful degetului înmuiat în apă și pliați pentru a forma un triunghi, apăsând în jos în jurul umpluturii pentru a forța aerul să iasă și apăsând ferm marginile pentru a sigila. Umeziți 1 capăt al laturii lungi a triunghiului și pliați capătul opus, creând o formă mică de pălărie, apoi prindeți capetele împreună pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
2
Transferați pe un prosop de bucătărie uscat și faceți încă 17 ravioli în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
1
Combinați bulionul, usturoiul, coaja și sarea și piperul după gust într-o cratiță și aduceți la foc mic. Gatiti ravioli intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana la al dente, 2 pana la 3 minute, apoi scurgeti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
RavioliRavioli
UsturoiUsturoi
BulionBulion
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Împărțiți ravioli între farfurii de supă (câte 3) și bulion de oală peste ele, aruncând usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
UsturoiUsturoi
BulionBulion
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
1
* Ravioli pot fi făcute, dar nu fierte, cu 1 zi înainte și refrigerate, acoperite, într-o tigaie căptușită cu un prosop de bucătărie uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista