Butternut Squash Ravioli în bulion de cidru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 490 calorii, 22g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, zahăr brun, ambalaje gyoza și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Ravioli De Dovleac, Ravioli de dovleac cu salvie, și Ravioli Uriași De Dovleac.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați dovleceii, tăiați cu fața în sus, în tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Se presara cu zahar brun si scortisoara; se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Zahăr Brun
Scorțișoară
4
Stropiți cu sirop; punct cu 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Sirop
5
Se toarnă 1/2 cană de apă în fundul cratiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți până când dovlecelul este fraged, aproximativ 1 oră. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Scoateți dovleceii în castron. Mash.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Transferați 3/4 cană de dovlecei într-un castron mediu (rezervați dovleceii rămași pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Se amestecă în ricotta, 1/4 cană parmezan ras, 2 linguri pătrunjel și cimbru. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Parmezan
Pătrunjel
Brânză Ricotta
Cimbru
10
Așezați ambalajele pe suprafața de lucru.
11
Așezați umplutura de 1 lingură de nivel în centrul fiecăruia.
12
Periați marginile cu apă; pliați fiecare în jumătate, apăsând marginile pentru a sigila. (Ravioli pot fi făcute cu 4 ore înainte. Aranjați într-un singur strat pe foi de copt căptușite cu folie, pudrate cu făină. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
13
Topiți 2 linguri de unt în tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
14
Adăugați eșalotă; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
15
Adăugați stoc și cidru; fierbeți 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru
Stoc
16
Adăugați 1 lingură de pătrunjel. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pătrunjel
17
Lucrând în loturi, gătiți ravioli în oală cu apă sărată clocotită până la licitație, aproximativ 1 minut. Folosind lingura cu fante, împărțiți ravioli printre bolurile de supă de mică adâncime. Aduceți bulionul de cidru la foc mic; oală peste ravioli. Se acoperă cu parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Ravioli
Bulion
Supă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
Polonic
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura