Ravioli De Ciocolată-Alune
Ravioli de ciocolată-alune este un lactate gratuit farfurie. Această rețetă servește 8 și costă 70 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 314 calorii. Această rețetă este plăcută de 18 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați răspândirea de ciocolată-alune, ulei vegetal, ambalaje wonton și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Rețetă De Salată De Ravioli Cu Alune Și Chard, Ravioli De Ciuperci Sălbatice Cu Sos De Unt De Alune, și Ravioli Kabocha Cu Sos De Cremă De Alune Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Tapetați o foaie de copt cu folie de plastic.
Așezați 1 înveliș wonton pe suprafața de lucru.
Periați ușor marginile ambalajului cu ou. Lingura 1 lingura de ciocolata-alune răspândit în centrul ambalajului. Îndoiți ambalajul în diagonală pe jumătate peste umplutură și apăsați marginile ambalajului pentru a sigila.
Așezați ravioli pe foaia de copt pregătită. Repetați cu restul de ambalaje wonton, ouă și ciocolată-alune răspândite.
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F.
Adăugați suficient ulei într-o tigaie mare pentru a ajunge la o adâncime de 2 inci.
Încălziți uleiul la foc mediu la 350 de grade F.
Lucrând în loturi, adăugați cu grijă ravioli în uleiul fierbinte și gătiți până se rumenesc, aproximativ 45 de secunde pe fiecare parte. Folosind o lingură pliată, transferați ravioli pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie pentru a se scurge. Apoi, transferați ravioli gătite pe o altă foaie de copt și păstrați-le calde la cuptor în timp ce prăjiți ravioli rămași. (Ravioli prăjiți pot fi pregătiți cu 1 zi înainte. Răciți-le complet, apoi acoperiți și refrigerați. Înainte de servire, așezați-le pe o foaie de copt și reîncălziți-le într-un cuptor preîncălzit la 375 grade F doar până când sunt încălzite, aproximativ 7 minute.)
Pulverizați partea superioară a frunzelor de mentă foarte ușor cu spray antiaderent. Lucrând cu 1 frunză la un moment dat, dragați partea acoperită a frunzelor în zahăr pentru a acoperi ușor.
Aranjați 2 ravioli prăjiți pe fiecare farfurie. Praf ravioli cu zahăr pudră.
Garnisiți cu frunzele de mentă îndulcite și serviți.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.