Ravioli cu brânză de capră piperată cu sos de roșii de ananas

Ravioli cu brânză de capră piperată cu sos de roșii de ananas
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Ravioli cu brânză de capră piperată cu sos de roșii de ananas. Această rețetă face 6 porții cu 405 calorii, 10g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.88 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de ceapă, piper măcinat grosier, herbes de provence și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce este bine. Încercați Brânză de capră-ravioli de rucola cu roșii-unt de Pancetta, Brânză de capră-ravioli de rucola cu roșii-unt de pancetta, și Ravioli cu brânză de capră cu sos Pesto de iarnă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Amestecați brânza de capră, 1 linguriță ulei de măsline, piper negru prăjit și 1/2 linguriță sare într-un bol până se omogenizează. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Rotiți foile de paste la o grosime de 1/16 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
4
Tăiați pastele în 2 cercuri de 1/2 inci sau forma dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
5
Așezați 1 linguriță de umplutură de brânză de capră în centrul fiecărui cerc de paste. Îndepărtați marginea pastelor cu puțină apă, apoi pliați și sigilați pastele pentru a crea o jumătate de lună. Aranjați ravioli pe o foaie de copt și stropiți cu 1/2 cană de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
RavioliRavioli
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Coaceți ravioli în cuptorul preîncălzit până se rumenesc și ușor crocante, 7 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
7
Scoateți din cuptor și dați deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Încălziți 1/4 cană de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa, 1 linguriță de sare și 1 linguriță de piper; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute. Creșteți căldura la mediu-mare și amestecați roșiile galbene și roșii, ananasul și herbes de Provence. Gatiti si amestecati timp de 5 minute si amestecati sosul de rosii. Zdrobiți usturoiul cu 1 vârf de sare și adăugați la sos. Se fierbe timp de 30 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Se ia de pe foc și se amestecă busuiocul și rucola. Aruncați ravioli ușor în sos pentru a acoperi și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
RavioliRavioli
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Revista