Ratatouille este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 200 de calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ratatouille ' s Ratatouille (confit Byaldi al lui Thomas Keller), Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille), și Tarte Tatin-tartelete Tatin-Tarte Tatin la ratatouille.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-o cratiță mare la foc moderat, aduceți 2 litri de apă sărată la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați fenicul și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul
4
Între timp, frecați ardeii roșii și galbeni, dovleceii și vinetele cu ulei de măsline și transferați pe o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben
Ulei De Măsline
Vinete
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Tăiați partea superioară de 1/2 inch din capul de usturoi. Înfășurați în folie și transferați pe foaia de copt alături de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Usturoi
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
6
Când feniculul este fraged, folosiți clești pentru a transfera pe foaie și frecați cu ulei. Prăjiți legumele, întorcându-se ocazional, până se înmoaie și ușor rumenite, 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Fenicul
Ulei De Gătit
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
7
Transferați ardeii prăjiți într-un castron mare și acoperiți cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
8
Lăsați toate legumele să stea până se răcesc ușor, aproximativ 10 minute. Curățați și curățați ardeii,apoi tăiați mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Ardei
9
Scoateți semințele din dovlecei și tăiați fin. Tăiați fin vinetele. Fenicul de bază și zaruri fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Fenicul
Semințe
10
Într-o cratiță mare la foc moderat, combinați legumele prăjite cubulețe și sosul de roșii. Strângeți usturoiul din piei în tigaie. Se fierbe amestecul, neacoperit, amestecând ocazional, până se îngroașă cu foarte puțin lichid rămas, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii
Legume
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
11
Se amestecă busuioc, cimbru, maghiran, sare, piper, oțet balsamic și restul de 1/4 cană de ulei de măsline.