Raleys Irish Corned Stew

Raleys Irish Corned Stew
Nevoie de un fel principal fără lactate? Raleys Irish Corned Beef Stew ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 571 calorii, 30g de proteine, și 35g de grăsime. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 12 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Ziua Sfântului patrick. Un amestec de piept de vită corned, oțet distilat, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare sunt Carne de vită și legume irlandeze de casă, Carne de vită și varză cornată din canalul irlandez, și Carne De Vită Și Varză Cu Sos De Muștar Irlandez.

Instrucțiuni

1
Puneți făina într-un castron mare; aruncați cubulețe de vită corned în făină pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Încălziți uleiul de măsline într-o oală grea mare sau cuptor olandez la foc mediu și rumeniți cubulețe de vită cornată pe toate părțile, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
3
Presărați pachetul de condimente din carnea de vită cornată peste carne; se amestecă în cartofi, păstârnac, morcovi, ceapă, apă, bere tare, bulion de vită și orice făină neutilizată; se amestecă pentru a combina. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
StoutStout
PăstârnacPăstârnac
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4
Reduceți căldura la minim și fierbeți până când carnea de vită este foarte fragedă și tocanul s-a îngroșat, 2 până la 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
TocanăTocană
5
Se amestecă varza în tocană și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 15 minute. Se amestecă oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
TocanăTocană
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate49
Revista