Raisin Farfel Kugel

Raisin Farfel Kugel
Stafide Farfel Kugel necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 301 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 56 de cenți pe porție. 34 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Este perfect pentru Hanuka. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce este destul de rău. Încercați Rum Stafide Afine Kugel, Scorțișoară Stafide Tăiței Kugel, și Scorțișoară-Stafide Tăiței Kugel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 8x8 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Înmuiați farfel în apă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
3
Scurgere.
4
Adăugați ouăle bătute în castronul farfel și lăsați să stea 10 minute. Se amestecă stafidele, sarea, zahărul, scorțișoara și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Transferați amestecul în vasul pregătit.
6
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 50 până la 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHanukkah
Revista