Raisin Farfel Kugel este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 301 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 66 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână unt, stafide, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rum Stafide Afine Kugel, Scorțișoară Stafide Tăiței Kugel, și Scorțișoară-Stafide Tăiței Kugel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 8x8 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Înmuiați farfel în apă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
3
Scurgere.
4
Adăugați ouăle bătute în castronul farfel și lăsați să stea 10 minute. Se amestecă stafidele, sarea, zahărul, scorțișoara și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Stafide
Unt
Zahăr
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Transferați amestecul în vasul pregătit.
6
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 50 până la 60 de minute.