Ragut marocan Merguez cu ouă Pocate

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați marocanul Merguez Ragout cu ouă Pocate. Această rețetă face 4 porții cu 796 calorii, 31g de proteine, și 66g de grăsime fiecare. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, roșii prăjite la foc, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cina în seara asta: Ragout marocan cu ouă Pocate, Marocan Merguez și Tagine de legume, și Penne cu sos de cremă merguez marocan.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Se adauga ceapa si saut pana se rumenesc. Aruncați usturoiul și gătiți încă 2 minute.
Se adauga merguez-ul si saut-ul până aproape fierte, aproximativ 3 minute.
Coborâți focul la mediu-mic și adăugați ras el hanout, paprika și sare. Se amestecă pentru a combina și a găti un minut pentru a prăji ușor condimentele.
Adăugați roșiile. Ridicați focul la mediu și gătiți până când amestecul s-a îngroșat ușor, aproximativ 5 minute.
Crăpați ouăle peste amestec, acoperiți și gătiți până când albușurile se fixează, dar gălbenușurile sunt încă moi.
Lingurați ragoul în 4 boluri calde și acoperiți fiecare porție cu 2 ouă, o stropire de coriandru și o linguriță de harissa.
Serviți imediat cu pâine crustă.