Ragut De Năut
Nevoie de o felul principal vegan? Ragutul de naut ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 542 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ceapă, conserve de roșii, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Ragout de legume și năut, Ragout De Legume Și Năut, și Cardamom-tocană de năut și tocană de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță grea peste mediu-scăzutcăldură.
Adăugați ceapa și usturoiul; se ofilesc, amestecând, timp de 5 minute.
Se presară cu chimen și se amestecă până se înmoaie.
Se amestecă năutul, roșiile, cimbru, miere, suc de lămâie și bulion. Se aduce la fierbere, se reduce căldura, se condimenteazăcu sare și piper și se fierbe timp de 4 minute.
În timp ce năutul gătește, pregătește cuscusulîn conformitate cu instrucțiunile pachetului.
Gustați năutul și reglați condimentele după cum este necesar.
Scoateți crenguțele de cimbru și amestecați pătrunjelul.
Serviți peste cuscus în boluri puțin adânci.