Ragut de legume rădăcinoase, pere și castane

Ragut de legume rădăcinoase, pere și castane
Rădăcină de legume, pere și castan Ragout este un fără gluten garnitură. O porție conține 167 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,12 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți cimbru, sare și piper, rădăcină de țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ragut De Legume Cu Rădăcină De Unt, Supă de legume rădăcinoase prăjite cu topping de pere de varză de Bruxelles, și Supă de rădăcină de castan și țelină.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați rădăcina de țelină și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 6 minute. Cu o lingură cu fante, transferați pe o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Adăugați napii în oală și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NapNap
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Transferați pe foaia de copt. Repetați cu perele, gătindu-le timp de 2 minute și transferându-le pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Adăugați sfecla în oală și fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Scurgeți sfecla și transferați-o pe o farfurie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
7
Se lasă să se răcească ușor, apoi se curăță și se sfărâmă sfecla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
8
Întoarceți oala la aragaz.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Adăugați uleiul de măsline, iar când este fierbinte, adăugați usturoiul, șalota și cimbru și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
10
Se adaugă bulionul și se fierbe la foc mare până se reduce la 1 cană, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
11
Adăugați rădăcina de țelină, napii și perele, acoperiți și gătiți la foc moderat, împăturind ușor de câteva ori cu o spatulă de cauciuc rezistentă la căldură, până când se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
NapNap
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
12
Adăugați sfecla și castanele și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și gătiți până se încălzește, aproximativ 3 minute. Se amestecă ușor untul, se transferă ragoul într-un castron și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
CastaneCastane
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista