Ragut De Legume Cu Rădăcină De Unt

Ragut De Legume Cu Rădăcină De Unt
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Ragout de legume cu rădăcină de unt. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 482 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de păstârnac, sare și piper, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Ragut de legume rădăcinoase, pere și castane, Rago De Legume 6t, și Ragout De Legume Prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare și adâncă, topiți 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți la foc moderat timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați dovleceii, morcovii, păstârnacul și cartoful, acoperiți și gătiți, amestecând frecvent, până când legumele abia se înmoaie, 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
4
Se adaugă varza, bulionul și vinul și se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede, cu aproximativ 10 minute mai mult. Se amestecă restul de 2 linguri de unt împreună cu pătrunjelul și arpagicul. Puneți ragoul de legume peste cuscus și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista