Ragu Rustic De Porc

Ragu Rustic De Porc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați rusticul Ragu de porc. O porție conține 689 calorii, 73G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $ 4.17 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de usturoi, rozmarin, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Ragu Rustic De Porc, Porc Ragu, și Porc Ragu.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez la foc mediu-mare. Condimentați carnea de porc cu sare și piper și căutați pe toate părțile până se rumenesc, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Scoateți carnea de porc; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
3
Adăugați ceapa, rozmarinul și usturoiul și gătiți, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați roșiile și sucurile lor și amestecați cu o lingură de lemn, răzuind orice bucăți de carne de porc lipite de fundul oalei. Întoarceți carnea de porc în oală. Aduceți lichidul la fierbere, apoi reduceți căldura. Acoperiți bine oala și fierbeți-o pe plită până când carnea de porc este suficient de fragedă pentru a se destrăma, 2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scoateți carnea de porc și, când este suficient de rece pentru a o manipula, tăiați-o în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
6
Adăugați carnea de porc mărunțită înapoi în oală. Se fierbe la foc mic până la fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Serviți peste paste cu Romano-ul presărat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
și Piper Portocaliuși Piper Portocaliu
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista