Ragu Rustic De Porc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați rusticul Ragu de porc. O porție conține 689 calorii, 73G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $ 4.17 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de usturoi, rozmarin, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Ragu Rustic De Porc, Porc Ragu, și Porc Ragu.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez la foc mediu-mare. Condimentați carnea de porc cu sare și piper și căutați pe toate părțile până se rumenesc, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Scoateți carnea de porc; pune deoparte.
Adăugați ceapa, rozmarinul și usturoiul și gătiți, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 2 minute.
Adăugați roșiile și sucurile lor și amestecați cu o lingură de lemn, răzuind orice bucăți de carne de porc lipite de fundul oalei. Întoarceți carnea de porc în oală. Aduceți lichidul la fierbere, apoi reduceți căldura. Acoperiți bine oala și fierbeți-o pe plită până când carnea de porc este suficient de fragedă pentru a se destrăma, 2 până la 3 ore.
Scoateți carnea de porc și, când este suficient de rece pentru a o manipula, tăiați-o în bucăți de mușcătură.
Adăugați carnea de porc mărunțită înapoi în oală. Se fierbe la foc mic până la fierbinte.
Serviți peste paste cu Romano-ul presărat deasupra.