Ragu cu Pancetta și Prosciutto

Ragu cu Pancetta și Prosciutto
Ragu cu Pancettan și Prosciutto ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 40 și costă 1,01 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 82 calorii. Dacă aveți la îndemână ceapă, morcovi, ciuperci porcini și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Bulion de Broccoli cu Pancetta, Prosciutto și paste: Minestra di Broccoli alla Romana, Quaglie con Pancetta (prepeliță cu Pancetta), și treceți prosciutto – prosciutto învelit cu parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, turnați suficientă apă fierbinte peste ciupercile porcini pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Lăsați să se înmoaie în timp ce începeți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
3
Într-o oală mare, grea, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați ceapa, morcovul și usturoiul și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați pancetta, prosciutto și pasta de roșii și amestecați până când pasta de roșii este dizolvată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
ProsciuttoProsciutto
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
6
Adăugați ciupercile și apa lor înmuiată, bulionul de vită și sosul marinara borcan. Se fierbe timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
7
Se lasă să se răcească, apoi se toarnă în borcane.
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
8
Serviți cu paste proaspete sau uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții40
Scor De Sănătate1
Revista