Ragu cu Pancetta și Prosciutto
Ragu cu Pancettan și Prosciutto ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 40 și costă 1,01 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 82 calorii. Dacă aveți la îndemână ceapă, morcovi, ciuperci porcini și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Bulion de Broccoli cu Pancetta, Prosciutto și paste: Minestra di Broccoli alla Romana, Quaglie con Pancetta (prepeliță cu Pancetta), și treceți prosciutto – prosciutto învelit cu parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, turnați suficientă apă fierbinte peste ciupercile porcini pentru a acoperi.
Lăsați să se înmoaie în timp ce începeți sosul.
Într-o oală mare, grea, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Adăugați ceapa, morcovul și usturoiul și gătiți până se înmoaie.
Adăugați pancetta, prosciutto și pasta de roșii și amestecați până când pasta de roșii este dizolvată.
Adăugați ciupercile și apa lor înmuiată, bulionul de vită și sosul marinara borcan. Se fierbe timp de 15 minute.
Se lasă să se răcească, apoi se toarnă în borcane.
Serviți cu paste proaspete sau uscate.