Ragout de anghinare de primăvară cu șuncă și Sherry

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ragout de anghinare de primăvară cu șuncă și Sherry. Pentru $3.94 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 397 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de bulion de pui, șuncă serrano, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Ragout De Legume De Primăvară, Rețetă De Ragut De Primăvară, și Ragout De Legume De Primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă la fiert, apoi adăugați fasolea fava și gătiți până se înmoaie, 2 până la 4 minute.
Scurgeți fasolea fava într-o strecurătoare și puneți-o sub apă curentă rece până când fasolea este suficient de rece pentru a fi manipulată. Îndepărtați ușor pielea de pe fasole. Pune fasolea deoparte.
Scurgeți apa acidulată din anghinare și tăiați fiecare inimă transversal în felii groase de inci, inclusiv tulpinile. Frecați feliile cu partea tăiată a jumătăților de lămâie pentru a preveni decolorarea, apoi lăsați-le deoparte.
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță grea de 4 litri la foc mediu.
Adăugați ceapa și șunca și gătiți, amestecând, până când ceapa este moale, aproximativ 5 minute.
Adăugați jumătate din usturoi și anghinarea feliată și gătiți, amestecând, aproximativ 1 minut. Acoperiți parțial tigaia și continuați să gătiți până când anghinarea este aproape fragedă, 5 până la 7 minute, reglând focul astfel încât anghinarea să se gătească fără să se rumenească.
Adăugați cartoful și fasolea verde și gătiți timp de 1 minut.
Adăugați suficient stoc pentru a acoperi abia legumele și condimentați cu sare și piper după gust. Reduceți focul la foarte mic și fierbeți tocanita, parțial acoperită, până când toate legumele sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Adăugați fasolea fava și gătiți până se înmoaie, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Așezați pătrunjelul și usturoiul rămas într-un mortar și, folosind un pistil, zdrobiți-le într-o pastă.
Adăugați amestecul de pătrunjel în tocană. Gustați pentru condimentare, adăugând mai multă sare și/sau piper după cum este necesar și sucul de lămâie, dacă doriți. Gatiti tocanita pana cand aromele se topesc, inca un minut sau cam asa ceva.
Lăsați tocanita să se răcească pentru a se încălzi și serviți.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;