Rago de vițel și roșii cu cartofi, scorțișoară și smântână

Rago de vițel și roșii cu cartofi, scorțișoară și smântână
Rago de vițel și roșii cu cartofi, scorțișoară și smântână ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 574 calorii, 46G de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, pătrunjel, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi bețișoarele de scorțișoară, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de scorțișoară cu chipsuri de scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ragout de ceapă Cipollini cu roșii, scorțișoară și chimen, Ragout De Vițel, și Ragout de vițel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți vițelul într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Presărați făină; aruncați pentru a acoperi. Scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
3
Presărați vițelul cu sare și piper. Topiți untul cu ulei într-o oală mare și grea la foc mare. Lucrând în loturi, se adaugă vițel și saut până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 6 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
VitelVitel
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Transferați în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se adauga ceapa si telina in oala; saut pana cand legumele incep sa se inmoaie, aproximativ 5 minute. Întoarceți vițelul în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
țelinățelină
CeapăCeapă
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați vin și aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite. Se fierbe până când lichidul este redus la jumătate, aproximativ 3 minute. Se amestecă sosul de roșii, 1 cană de apă, pătrunjel și bețișoare de scorțișoară; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți 1 oră 15 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Sos De RoșiiSos De Roșii
PătrunjelPătrunjel
ApăApă
VinVin
7
Se amestecă cartofii și smântâna în tocană; se condimentează cu sare și piper. Acoperiți; se fierbe până când vițelul și cartofii sunt foarte fragede, amestecând des și subțierea cu mai multă apă, dacă este necesar, aproximativ 1 oră. Aruncați bețișoarele de scorțișoară și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Sare și PiperSare și Piper
CartofiCartofi
CremăCremă
ApăApă
TocanăTocană
VitelVitel
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista