Rago de vițel și roșii cu cartofi, scorțișoară și smântână
Rago de vițel și roșii cu cartofi, scorțișoară și smântână ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 574 calorii, 46G de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, pătrunjel, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi bețișoarele de scorțișoară, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de scorțișoară cu chipsuri de scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ragout de ceapă Cipollini cu roșii, scorțișoară și chimen, Ragout De Vițel, și Ragout de vițel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți vițelul într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vitel
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Presărați făină; aruncați pentru a acoperi. Scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu Grosier
3
Presărați vițelul cu sare și piper. Topiți untul cu ulei într-o oală mare și grea la foc mare. Lucrând în loturi, se adaugă vițel și saut până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 6 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Unt
Vitel
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Transferați în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se adauga ceapa si telina in oala; saut pana cand legumele incep sa se inmoaie, aproximativ 5 minute. Întoarceți vițelul în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
țelină
Ceapă
Vitel
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați vin și aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite. Se fierbe până când lichidul este redus la jumătate, aproximativ 3 minute. Se amestecă sosul de roșii, 1 cană de apă, pătrunjel și bețișoare de scorțișoară; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți 1 oră 15 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De Scorțișoară
Sos De Roșii
Pătrunjel
Apă
Vin
7
Se amestecă cartofii și smântâna în tocană; se condimentează cu sare și piper. Acoperiți; se fierbe până când vițelul și cartofii sunt foarte fragede, amestecând des și subțierea cu mai multă apă, dacă este necesar, aproximativ 1 oră. Aruncați bețișoarele de scorțișoară și serviți.