Raft de miel cu marinată balsamică de soia

Raft de miel cu marinată balsamică de soia
Rack de miel cu sos de soia-Balsamic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 639 calorii, 84G de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 4,57 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sos de soia, miel cu 8 cotlete, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Dijon-raft Balsamic de miel, Raft de aluniță de miel cu o căpșună, sos Balsamic, și Zmeură Balsamic Și Pecan Incrustate Rack De Miel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un vas de sticlă sau ceramică, combinați sosul de soia, oțetul balsamic și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
2
Adăugați rafturile de miel, partea grasă în jos și marinați la temperatura camerei timp de 2 ore, rotind o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
3
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Scoateți rafturile de miel din marinată și uscați-le. Se condimentează cu sare și piper. În fiecare dintre cele 2 skillets mari, încălziți 2 linguri de ulei vegetal până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
5
Adăugați rafturile, partea grasă în jos și gătiți la foc moderat până se rumenesc frumos, aproximativ 3 minute; întoarceți și căutați partea cărnoasă a rafturilor, cu aproximativ 2 minute mai mult.
6
Transferați rafturile pe o foaie de copt cu margini, cu partea grasă în sus. Prăjiți în treimea superioară a cuptorului timp de 15 minute sau până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a fiecărui raft înregistrează 120 până la 125(pentru carnea medie rară).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Lăsați mielul să se odihnească timp de 10 minute înainte de a sculpta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate42
Revista