Raft de miel cu marinată balsamică de soia

Rack de miel cu sos de soia-Balsamic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 639 calorii, 84G de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 4,57 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sos de soia, miel cu 8 cotlete, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Dijon-raft Balsamic de miel, Raft de aluniță de miel cu o căpșună, sos Balsamic, și Zmeură Balsamic Și Pecan Incrustate Rack De Miel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas de sticlă sau ceramică, combinați sosul de soia, oțetul balsamic și coaja de lămâie.
Adăugați rafturile de miel, partea grasă în jos și marinați la temperatura camerei timp de 2 ore, rotind o dată.
Preîncălziți cuptorul la 45
Scoateți rafturile de miel din marinată și uscați-le. Se condimentează cu sare și piper. În fiecare dintre cele 2 skillets mari, încălziți 2 linguri de ulei vegetal până la sclipire.
Adăugați rafturile, partea grasă în jos și gătiți la foc moderat până se rumenesc frumos, aproximativ 3 minute; întoarceți și căutați partea cărnoasă a rafturilor, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Transferați rafturile pe o foaie de copt cu margini, cu partea grasă în sus. Prăjiți în treimea superioară a cuptorului timp de 15 minute sau până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a fiecărui raft înregistrează 120 până la 125(pentru carnea medie rară).
Lăsați mielul să se odihnească timp de 10 minute înainte de a sculpta.