Radicchio Învelit În Pancetta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Radicchio învelit în Pancetta. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 245 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 94 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți radicchio, piper, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Penne Cu Radicchio, Pancetta Și Nuci Pecan, Varză De Bruxelles Cu Radicchio Și Pancetta, și Radicchio în Pancetta cu pere și Balsamic.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați oțetul de vin roșu, apa, zahărul și sarea.
Adăugați ceapa și lăsați să stea 1 oră.
Desfaceți feliile de pancetta și înfășurați 2 bucăți de pancetta în jurul fiecărui sfert de radicchio. Pune deoparte.
Încălziți o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu timp de 1 minut. Așezați ușor radicchio în tigaie și gătiți, rotind frecvent cu clești, până când pancetta este rumenită și crocantă, 6 până la 8 minute.
Transferați pe o farfurie.
Se presară sare și piper, se acoperă cu folie și se păstrează într-un loc cald.
Scurgeți orice grăsime din tigaie și adăugați oțetul balsamic și uleiul de măsline. Aduceți la fierbere și reduceți la jumătate.
Scurgeți ceapa, aruncând lichidul și aranjați un sfert din ceapă într-o grămadă mică în centrul fiecărei farfurii. Sprijiniți bucățile calde de radicchio de ceapă ca un tipi și lingurați aproximativ 1 linguriță de sos balsamic peste fiecare bucată.
Se presară rozmarin și se servește imediat.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;