Radicchio Învelit În Pancetta

Radicchio Învelit În Pancetta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Radicchio învelit în Pancetta. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 245 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 94 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți radicchio, piper, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Penne Cu Radicchio, Pancetta Și Nuci Pecan, Varză De Bruxelles Cu Radicchio Și Pancetta, și Radicchio în Pancetta cu pere și Balsamic.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați oțetul de vin roșu, apa, zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin RoșuOțet De Vin Roșu
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați ceapa și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Desfaceți feliile de pancetta și înfășurați 2 bucăți de pancetta în jurul fiecărui sfert de radicchio. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
FolieFolie
4
Încălziți o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu timp de 1 minut. Așezați ușor radicchio în tigaie și gătiți, rotind frecvent cu clești, până când pancetta este rumenită și crocantă, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
TigaieTigaie
5
Transferați pe o farfurie.
6
Se presară sare și piper, se acoperă cu folie și se păstrează într-un loc cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Scurgeți orice grăsime din tigaie și adăugați oțetul balsamic și uleiul de măsline. Aduceți la fierbere și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se ia de pe foc.
9
Scurgeți ceapa, aruncând lichidul și aranjați un sfert din ceapă într-o grămadă mică în centrul fiecărei farfurii. Sprijiniți bucățile calde de radicchio de ceapă ca un tipi și lingurați aproximativ 1 linguriță de sos balsamic peste fiecare bucată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
CeapăCeapă
SosSos
10
Se presară rozmarin și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
11
articol var
12
Type_27_data = {};
13
articol
14
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista