Rack de miel cu Pesto de mentă-busuioc

Rack de miel cu Pesto de mentă-busuioc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Rack de miel cu Pesto de mentă-busuioc. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 270 calorii, 12g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați ușor frunze de mentă, piper, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Raft prăjit de miel cu Pesto de mentă, Roast Rack De Miel Cu Menta, și Raft de miel cu gust de mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Amestecați menta, busuiocul, nucile, brânza, sucul de lămâie, usturoiul, 3/4 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper într-un robot de bucătărie până când ierburile sunt tocate fin. Cu mașina în funcțiune, amestecați treptat în 1/3 cană de ulei până când amestecul este neted și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
4
Presărați generos rafturile de miel cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
5
Încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o tigaie la grătar sau o tigaie mare grea la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Așezați 1 raft de miel în tigaie și gătiți doar până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Raft De MielRaft De Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Transferați partea de carne a raftului de miel în sus pe o foaie mare de copt mare. Repetați cu restul de 2 rafturi de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Raft De MielRaft De Miel
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Prăjiți mielul la cuptor până când este gătit la coacerea dorită, aproximativ 20 de minute pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
9
Transferați rafturile de miel pe o suprafață de lucru. Puneți deoparte timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
10
Tăiați mielul între oase în cotlete unice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
11
Întindeți pesto-ul pe 1 parte tăiată a fiecărei cotlete. Aranjați cotletele, partea pesto în sus, pe farfurii sau pe un platou și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
12
Sfat înainte: rafturile de pesto și miel pot fi pregătite până în acest moment cu 1 zi înainte. Acoperiți pesto-ul și mielul separat și refrigerați. Lăsați timp suplimentar pentru ca mielul răcit să se prăjească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
13
Alternativ, rafturile de miel pot fi feliate apoi fripte înainte de servire. Pentru a prăji mielul: folosiți 18 până la 24 de cotlete cu coaste de miel (aproximativ 2 1/2 uncii fiecare, din 3 rafturi de miel). Preîncălziți broilerul. Aranjați Cotletele de miel într-un singur strat peste 2 foi de copt grele. Periați ușor Cotletele de miel cu ulei și presărați sare și piper. Urmărind îndeaproape, prăjiți Cotletele de miel la 3 inci de la sursa de căldură până când sunt fierte până la coacerea dorită, aproximativ 3 minute pe fiecare parte pentru mediu-rare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Cotlete De Coaste De MielCotlete De Coaste De Miel
Raft De MielRaft De Miel
8 Salote Mari8 Salote Mari
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
14
Întindeți pesto-ul peste cotlet. Aranjați cotletele pesto cu fața în sus pe farfurii sau pe un platou și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
15
Vin recomandat # 1: Boroli Barolo 1998
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
16
Regiune / origine: Barolo, Piemont
17
Struguri / soi: Nebbiolo
Ingrediente de care veți avea nevoie
NebbioloNebbiolo
StruguriStruguri
18
Vin recomandat # 2: Avignonesi Vino Nobile d ' Montepulciano 2001
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
19
Regiune / origine: Montepulciano, Toscana
Ingrediente de care veți avea nevoie
MontepulcianoMontepulciano
20
Struguri / soi: Sangiovese (Prugnolo Gentile - clona locală a sangiovese)
Ingrediente de care veți avea nevoie
SangioveseSangiovese
StruguriStruguri
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista