Rack de miel cu Pesto de mentă-busuioc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Rack de miel cu Pesto de mentă-busuioc. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 270 calorii, 12g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați ușor frunze de mentă, piper, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Raft prăjit de miel cu Pesto de mentă, Roast Rack De Miel Cu Menta, și Raft de miel cu gust de mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Amestecați menta, busuiocul, nucile, brânza, sucul de lămâie, usturoiul, 3/4 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper într-un robot de bucătărie până când ierburile sunt tocate fin. Cu mașina în funcțiune, amestecați treptat în 1/3 cană de ulei până când amestecul este neted și cremos.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Presărați generos rafturile de miel cu sare și piper.
Încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o tigaie la grătar sau o tigaie mare grea la foc mare.
Așezați 1 raft de miel în tigaie și gătiți doar până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați partea de carne a raftului de miel în sus pe o foaie mare de copt mare. Repetați cu restul de 2 rafturi de miel.
Prăjiți mielul la cuptor până când este gătit la coacerea dorită, aproximativ 20 de minute pentru mediu-rar.
Transferați rafturile de miel pe o suprafață de lucru. Puneți deoparte timp de 10 minute.
Tăiați mielul între oase în cotlete unice.
Întindeți pesto-ul pe 1 parte tăiată a fiecărei cotlete. Aranjați cotletele, partea pesto în sus, pe farfurii sau pe un platou și serviți.
Sfat înainte: rafturile de pesto și miel pot fi pregătite până în acest moment cu 1 zi înainte. Acoperiți pesto-ul și mielul separat și refrigerați. Lăsați timp suplimentar pentru ca mielul răcit să se prăjească.
Alternativ, rafturile de miel pot fi feliate apoi fripte înainte de servire. Pentru a prăji mielul: folosiți 18 până la 24 de cotlete cu coaste de miel (aproximativ 2 1/2 uncii fiecare, din 3 rafturi de miel). Preîncălziți broilerul. Aranjați Cotletele de miel într-un singur strat peste 2 foi de copt grele. Periați ușor Cotletele de miel cu ulei și presărați sare și piper. Urmărind îndeaproape, prăjiți Cotletele de miel la 3 inci de la sursa de căldură până când sunt fierte până la coacerea dorită, aproximativ 3 minute pe fiecare parte pentru mediu-rare.
Întindeți pesto-ul peste cotlet. Aranjați cotletele pesto cu fața în sus pe farfurii sau pe un platou și serviți.
Vin recomandat # 1: Boroli Barolo 1998
Regiune / origine: Barolo, Piemont
Vin recomandat # 2: Avignonesi Vino Nobile d ' Montepulciano 2001
Regiune / origine: Montepulciano, Toscana
Struguri / soi: Sangiovese (Prugnolo Gentile - clona locală a sangiovese)