Rack de miel cu crustă de fistic
Fistic-Crusted Rack de miel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 208 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4. 48 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Dacă aveți sare și piper măcinat, herbes de provence, pesmet și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 36%. Încercați Rack de fistic afumat de miel, Rack de miel incrustat cu fistic, și Raft de miel ars cu tapenadă de fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu. Condimentează generos fiecare raft de miel cu herbes de Provence, sare și piper negru.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mare.
Puneți mielul în tigaie și gătiți, rumenind pe toate părțile, 6 până la 8 minute.
Transferați mielul pe o foaie de copt căptușită cu folie; deoparte.
Amestecați fisticul, firimiturile de pâine, untul, uleiul de măsline și un vârf de sare și piper negru într-un bol.
Răspândiți muștarul pe partea de grăsime a fiecărui raft de miel. Pat amestec de fistic pe partea de sus a muștar.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când crusta este aurie și mielul este roz în centru, 20 până la 25 de minute.
Se transferă pe o farfurie și se lasă să se odihnească 10 minute înainte de feliere.