Rachael Ray 's St. Paddy' s Corned Beef and Cabbage Stoup
Rachael Ray 's St. Paddy' s Corned Beef and Cabbage Stoup este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $5.52 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 728 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită, țelină, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma orezul alb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. 8 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ St. Paddy ' s Corned Beef și varză Stoup, Carne de vită și varză, și Carne de vită și varză.