Rabe de Broccoli cu crutoane de mămăligă

Rabe de Broccoli cu crutoane de mămăligă
Broccoli Rabe cu crutoane Polenta este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 128 calorii. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca o garnitura, și se face în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper, căței de usturoi, mămăligă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 88%. Încercați Rabe de Broccoli cu crutoane de mămăligă, Mănâncă pentru opt dolari: Polenta cu Rabe de Broccoli, și Cârnați și Broccoli Rabe cu Polenta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 8 căni de apă la fiert într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Tăiați rabe de broccoli în bucăți de 2 inci. Gatiti broccoli rabe in apa clocotita 2 minute; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ardeiul roșu zdrobit și usturoiul în tigaie; gătiți 30 de secunde, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați rabe de broccoli în tigaie; gătiți 2 minute. Se amestecă sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Tăiați patru felii de polenta frigorifică de 1 inch; tăiați felii în cuburi de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
8
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați mămăligă; gătiți 8 minute, transformându-vă în maro pe toate părțile. Top broccoli rabe cu crutoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
CrutoaneCrutoane
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate78
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista