r : găluște de pui și fără gluten cu ierburi proaspete

r : găluște de pui și fără gluten cu ierburi proaspete
R : găluște de pui și fără gluten cu ierburi proaspete este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 356 calorii, 18g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2328 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piept de pui, ceapă, făină de sorg și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este minunat. Încercați Pui și găluște fără Gluten, Pui și găluște fără Gluten, și Malfatti fără Gluten (găluște cu spanac și Ricotta) cu sos simplu de roșii (fără Gluten, Vegetarian) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
pregătirea găluștelor: amestecați făina de orez brun, făina de sorg, făina de migdale, hrișca și făina de tapioca împreună, apoi turnați zeama în făină și amestecați amestecul împreună până seamănă cu făina de porumb. Puneți-l deoparte, acoperit, timp de aproximativ opt ore sau peste noapte.După ce aluatul de găluște s-a înmuiat peste noapte sau aproximativ opt ore în zară, amestecați ingredientele rămase în aluat și formați aluatul cu mâna în bile de aproximativ o jumătate până la un sfert de centimetru în diametru. Puneți-le deoparte în timp ce pregătiți ingredientele rămase.finalizarea supa: topiți două linguri de unt într-o oală de supă cu fund greu, apoi adăugați patru uncii de slănină tocată în oală și gătiți-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De SorgFăină De Sorg
Amidon De TapiocaAmidon De Tapioca
Făină De MigdaleFăină De Migdale
Lapte BătutLapte Bătut
HrișcăHrișcă
Făină De PorumbFăină De Porumb
UntUnt
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scoateți slănina din oală și puneți-o deoparte.Aruncați ceapa tocată, țelina și morcovii în oală și gătiți-le până devin fragede și parfumate, apoi adăugați pui tocat în oală și gătiți timp de trei până la cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
Pui întregPui întreg
țelinățelină
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Se toarnă 1 1/2 până la 2 litri de bulion proaspăt de pui în oală și se fierbe supa timp de zece minute, acoperită.Reduceți căldura la mediu-scăzut, descoperiți oala de supă, adăugați 1 cană de mazăre engleză proaspătă sau congelată în supă și aruncați găluște formate, cu diametrul de cel mult trei sferturi de inch, în oală. Acoperiți din nou oala și lăsați găluștele să se gătească netulburate timp de opt până la zece minute.După opt până la zece minute, descoperiți oala și amestecați ierburi proaspete tocate și slănină rezervată.Se toarnă în boluri și se servește fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
IerburiIerburi
MazăreMazăre
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateExpert
Gata În8 hrs
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista