r: gratin de ceapă torpilă roșie italiană cu ierburi proaspete

r: gratin de ceapă torpilă roșie italiană cu ierburi proaspete
R: gratinul de ceapă torpilă roșie italiană cu ierburi proaspete ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 543 calorii, 12g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână firimituri dintr-o pâine de o zi de pâine cu aluat de cereale, pătrunjel cu frunze plate, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 330 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Aur Yukon festonat și Gratin de cartofi dulci cu ierburi proaspete, Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, și Gratin sănătos de cartofi cu ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie din fontă pe o flacără medie până când începe să spumeze, aruncați ceapa feliată în grăsimea fierbinte și prăjiți-le, amestecând frecvent, până când își eliberează parfumul și devin fragede și translucide.Preîncălziți cuptorul la 425 de grade Fahrenheit.În timp ce cuptorul se preîncălzește, reduceți focul la mediu-mic, turnați două căni de smântână în tigaie peste ceapă și fierbeți-le împreună până când crema se îngroașă și se reduce la jumătate, aproximativ cincisprezece minutes.In un castron separat, se amestecă două căni de cereale integrale aluat pesmet cu două linguri tocat cimbru proaspăt și un sfert de cana tocată italiană pătrunjel cu frunze plate. Condimentați amestecul de pesmet și ierburi cu sare de mare nerafinată așa cum vi se potrivește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Cu Frunze PlatePătrunjel Cu Frunze Plate
Pâine Cu AluatPâine Cu Aluat
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
Felii Subțiri De Curcan Gătit, MărunțitFelii Subțiri De Curcan Gătit, Mărunțit
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, Rece
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Scoateți ceapa și smântâna de pe foc. Completați-le cu pesmet condimentat și o jumătate de cană de brânză pecorino romano rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino RomanoPecorino Romano
Pesmet CondimentatPesmet Condimentat
Felii Subțiri De Curcan Gătit, MărunțitFelii Subțiri De Curcan Gătit, Mărunțit
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, Rece
3
Așezați gratinul de ceapă într-un cuptor preîncălzit la 425 de grade Fahrenheit și coaceți timp de douăzeci până la douăzeci și cinci de minute sau până când pesmetul de sezon și brânza formează o crustă aurie frumoasă și crema începe să baloneze.Toată ceapa gratinată să se odihnească aproximativ cinci minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, Rece
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Felii Subțiri De Curcan Gătit, MărunțitFelii Subțiri De Curcan Gătit, Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista