r: gratin de ceapă torpilă roșie italiană cu ierburi proaspete
R: gratinul de ceapă torpilă roșie italiană cu ierburi proaspete ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 543 calorii, 12g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână firimituri dintr-o pâine de o zi de pâine cu aluat de cereale, pătrunjel cu frunze plate, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 330 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Aur Yukon festonat și Gratin de cartofi dulci cu ierburi proaspete, Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, și Gratin sănătos de cartofi cu ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie din fontă pe o flacără medie până când începe să spumeze, aruncați ceapa feliată în grăsimea fierbinte și prăjiți-le, amestecând frecvent, până când își eliberează parfumul și devin fragede și translucide.Preîncălziți cuptorul la 425 de grade Fahrenheit.În timp ce cuptorul se preîncălzește, reduceți focul la mediu-mic, turnați două căni de smântână în tigaie peste ceapă și fierbeți-le împreună până când crema se îngroașă și se reduce la jumătate, aproximativ cincisprezece minutes.In un castron separat, se amestecă două căni de cereale integrale aluat pesmet cu două linguri tocat cimbru proaspăt și un sfert de cana tocată italiană pătrunjel cu frunze plate. Condimentați amestecul de pesmet și ierburi cu sare de mare nerafinată așa cum vi se potrivește.
Scoateți ceapa și smântâna de pe foc. Completați-le cu pesmet condimentat și o jumătate de cană de brânză pecorino romano rasă.
Așezați gratinul de ceapă într-un cuptor preîncălzit la 425 de grade Fahrenheit și coaceți timp de douăzeci până la douăzeci și cinci de minute sau până când pesmetul de sezon și brânza formează o crustă aurie frumoasă și crema începe să baloneze.Toată ceapa gratinată să se odihnească aproximativ cinci minute înainte de servire.